Μη Kερδοσκοπικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός
Αριστοτέλους 10, 1ος όροφος, Θεσσαλονίκη

Ταυτότητα


Μια σύντομη ματιά στις δραστηριότητες του οργανισμού

Η Παιδική Αγκαλιά είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για βοήθεια προς τα άπορα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Στηρίζεται κυρίως στον εθελοντισμό, σε επαγγελματίες εκπαιδευτικούς και γιατρούς που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, καθώς και σε δωρεές πολιτών κ.α.

Περισσότερα

Με την έγκριση του Υπουργείου Οικονομικών Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού με αριθμό καταχώρησης Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) 133535106000 στηρίζει άμεσα παιδιά από πολυμελείς ή μονογονεϊκές οικογένειες, μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων που διαθέτει στην Αργυράκη 14 στο Ηράκλειο Κρήτης και Φιλιππουπόλεως 101, Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη.

Τους τελευταίους μήνες η Παιδική Αγκαλιά έχει δημιουργήσει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη το πρότυπο Κοινωνικό Κέντρο Ενισχυτικής Διδασκαλίας, όπου με την βοήθεια εθελοντών- εκπαιδευτικών παρέχονται δωρεάν μαθήματα αλλά και άλλες δραστηριότητες καλλιτεχνικής, πολιτιστικής και πνευματικής γνώσης.

Η Παιδική Αγκαλιά δραστηριοποιείται πανελλαδικά έχοντας εθελοντές στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. Δεν έχει λάβει καμία κρατική επιδότηση. Στηρίζεται στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου αποκλειστικά! Τις δύσκολες αυτές μέρες που περνάει η χώρα μας , οι πολίτες αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα βιωσιμότητας. Όλοι εμείς μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας! Πρόσφερε και ενίσχυσε το πνεύμα του εθελοντισμού!

Με εκτίμηση

Αραμπατζής Ιωσήφ

Πρόεδρος του Οργανισμού

Γραφεία οργανισμού